Computer Futures

Computer Futures is een bemiddelingsbureau, gespecialiseerd in het matchen van IT-specialisten en bedrijven. Onder de diverse IT-markten die we bedienen, bevindt zich ook de Salesforce markt. Ons gespecialiseerde Salesforce-team plaatst de juiste Salesforce-expert in de juiste rol, binnen een kort tijdsbestek en passend budget.

Computer Futures begon in 1986 met een kantoor in Londen. Inmiddels zijn we gevestigd in Azië, Europa en de Verenigde Staten, van waaruit we onze markten op lokaal niveau bedienen. We werken aan duurzame relaties, nichemarkten en bemiddelen tussen topspecialisten en -opdrachtgevers. Dit maakt dat wij in Europa het grootste klantenbestand van alle IT-recruitmentbureaus hebben.

We werken volgens onze eigen Computer Futures-methode; onze consultants focussen op een eigen regio, discipline en/of sector. Zo blijven de lijnen kort, kunnen we snel schakelen en onze klanten en kandidaten zoveel mogelijk ontzorgen. Dan hoeven zij zich alleen te richten op waar ze goed in zijn. En wij ook.

Meer informatie vind je op: www.computerfutures.com

Direct ons Salesforce-team benaderen? Contact Sarune Kojadin & Jeffrey Köhnke.

https://www.linkedin.com/in/sarune-kojadin-45960539/

https://www.linkedin.com/in/jeffrey-k%C3%B6hnke-88239270/